De Kleine Boom heeft een grote sortering volwassen bomen in klein formaat. Ze ogen luxe en bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan een wilg van 6 jaar oud, maar slechts 25 cm hoog. Door onze zorgvuldige en speciale manier van snoeien kunnen wij volwassen inheemse bomen in kleine formaten aanbieden. Dit soort bomen oogt geweldig op uw terras, balkon of op een speciaal plekje in uw tuin.

 

Als aankleding van een graf zijn de bijzondere bomen ook heel geschikt. Ze geven de laatste rustplaats van een geliefde persoon een warme en liefdevolle sfeer.

 

Een bijzondere boom doet het eveneens goed als cadeau voor een speciale gelegenheid. Denk daarbij aan een huwelijksfeest, een geboorte, een jubileum of de opening van een bedrijf.

 

Hieronder laten we een selectie van onze bijzondere bomen zien. Mocht de boom die u zoekt er niet bij zijn, schroom niet ons te bellen op: 06-18436777 .

 

 

Deze esdoorn is 40 jaar oud. De wetenschappelijke naam is Acer pseudoplatanus. De boom meet 50 cm en kost € 200,--.

 

 

 

De stam is grillig en spectaculair.

 

 

 

Deze kastanje is maar liefst 30 jaar oud. De wetenschappelijke naam is Aesculus hippocastanum. De boom is 60 cm hoog en de prijs bedraagt € 150,--.

 

 

Deze eik, Quercus Robur, is 8 jaar oud, 120 cm hoog en kost € 65,--.

 

 

 

Deze Spaanse Aak, ook bekend onder de naam veldesdoorn, is 6 jaar oud en heeft een stamomtrek van ongeveer 12 - 15 cm. De prijs is € 65,--. De wetenschappelijke naam van de Spaanse Aak is Acer campestre.  

 

 

 

Contactgegevens De Kleine Boom
M 06 - 18 43 67 77
E